únor 2011

28.2.2011

Zpravodaj KNA


Vážení přátelé,
dovolujeme si Vám zaslat několik tipů a informací z Karmelitánského nakladatelství a distribuce.


Aktuální novinky KNA     Tipy z distribuce KNA

Připravované tituly na jaro 2011     Úspěšné tituly KNA v roce 2010



MALÁ ZLATÁ BIBLE


MALÁ ZLATÁ BIBLEOd poloviny ledna 2011 je v síti knihkupectví KNA k dispozici MALÁ ZLATÁ BIBLE. Jedná se o zmenšenou verzi Zlaté Bible, která vyšla v roce 2010.

Malá zlatá Bible zahrnuje text Jeruzalémské Bible doprovázený množstvím středověkých iluminací.

ZVÝHODNĚNÁ CENA PRO ZÁKAZNÍKY INTERNETOVÉHO OBCHODU IKARMEL.CZ
Pro zákazníky internetového obchodu ikarmel.cz platí zimní nabídka zvýhodněné ceny MALÉ ZLATÉ BIBLE. Při internetové objednávce do zásilkové služby nebo na některé odběrné místo internetového obchodu ikarmel.cz platí zvýhodněná cena 4300 Kč. Běžná cena je 4790 Kč.

Knihu MALÁ ZLATÁ BIBLE můžete zakoupit zde.

Náhledové obrázky knihy naleznete zde. 


Novinky KNA


Ve víru víryVe víru víry
Ignác Mucha

Autor má dar vnímat všednodenní lidské hemžení nevšedním pohledem. Ve světle drobných příhod ze života mu ožívají některé pravdy víry, které sice všichni známe a častokrát slýcháme, ale v jeho podání mají sílu nás nově oslovit.

ukázka z knihy
více o knize

 


Ohromné maličkostiOhromné maličkosti

Gilbert Keith Chesterton

Gilberth Keith Chesterton se proslavil mnoha literárními žánry, ale hlavní důvod, proč stále patří k nejcitovanějším autorům světa, naleznete v této knížce. Chesterton byl totiž mistrem paradoxu.


 

 

Noc je mým světlemNoc je mým světlem
2. vydání
Wilfrid Stinissen

Kniha vysvětluje, že temná noc je nevyhnutelnou etapou na cestě k Bohu. Je spojena s očišťováním, mnohdy s utrpením, nejistotou a hledáním, ale také s nacházením hlubšího vztahu k Bohu a nové svobody k sobě i ke všemu stvořenému. 

 

 


Zajímavé knihy od jiných nakladatelů


 

Modlitba argentinských nocíModlitba argentinských nocí
Marek Orko Vácha

Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu. Životem procházíme dnes tak, jako se v sobotu procházíme po zoologické zahradě. Takto se ale s Bohem nikdy nesetkám; jako nezainteresovaný turista, který si během své životní vycházky po Zemi sem tam zmáčkne spoušť a vytvoří fotografii. Jsem vášnivá bytost, toužící a hladovějící po Bohu, toužící nalézt smysl věcí, jsem uvnitř světa, nikoli mimo něj.

 

Deset slov o vířeDeset slov o víře
Bruno Ferrero

Populární autor příběhů pro duši rozebírá v deseti kapitolách důvody, proč má smysl být křesťanem. Na příkladech textů z Písma, ze slavných autorů i z příběhů všedního dne ukazuje smysluplnost volby člověka pro křesťanství a víru.

 

 

Modlitba ve škole křesťanských mistrůModlitba ve škole křesťanských mistrů
Pierre Francoeur

Autor se rozhodl ve své knize poukázat na bohatství a rozmanitost křesťanské modlitby. Vybral si k tomu tyto duchovní mistry: sv. Benedikta z Nursie, sv. Františka z Assisi, sv. Ignáce z Loyoly, sv. Terezii z Avily, sv. Terezii z Lisieux a Madeleine Delbrelovou.

 

 



Služby internetového obchodu iKarmel.cz


Informace o připravovaných titulech nejen Karmelitánského nakladatelství

V internetovém obchodě ikarmel.cz naleznete množství připravovaných titulů, u kterých si můžete zaregistrovat požadavek na zaslání emailové zprávy, až kniha vyjde a bude k dostání. Připravované tituly KNA a dalších nakladatelů naleznete zde.

Tematické rozdělení knih

V našem internetovém obchodě jsme pro vás připravili novou službu. Jedná se o nové tematické rozdělení knih. Můžete tak mnohem snadněji sledovat novinky z oboru, který vás zajímá. V tuto chvíli je k dispozici více než 10 témat, do kterých jsou tituly děleny. Díky specifickému způsobu zobrazení a řazení knih jsou nejvýše umístěny novinky. Tato služba tak nabízí přehled knih v daném tématu od mnoha různých nakladatelů.
Nabízíme tedy například přehled novinek pro zájemce o:

Seznam všech témat

 

Naše knihkupectví jako odběrná místa internetového obchodu iKarmel.cz

Knihy, které si objednáte v našem internetovém obchodě, si můžete také osobně vyzvednout v našich knihkupectvích v některém z uvedených měst: České Budějovice, Hradec Králové, Jičín, Karviná, Liberec, Litoměřice, Olomouc, Ostrava, Plzeň, Praha, Uherské Hradiště, Zlín. Více informací o odběrných místech naleznete zde:

Seznam kamenných prodejen naleznete zde.


Karmelitánské nakladatelství má svou stránku na facebooku.


Staňte se našimi fanoušky. Připravujeme pro vás soutěže o zajímavé ceny, můžete sledovat co se u nás v nakladatelství děje, informujeme vás o zajímavých knihách, dělíme se s vámi o různé zážitky prostřednictvím fotografií a videí.


Staňte se našimi fanoušky!


 

Pokud nemáte zájem dostávat tento zpravodaj, k odhlášení můžete použít tento formulář.

Sekce: zpravodaj   |   Tisk   |   Poslat článek známému