JÓZEF AUGUSTYN autogramiáda v Jičíně

21.10.2014

Ve čtvrtek 6. listopadu od 16 hod. proběhne autogramiáda knih JÓZEFA AUGUSTYNA v Knihkupectví U Ignáce v Jičíně a od 17 hod. přednáška vrámci cyklu „Co v mé knize není“: „Bolest křivdy a radost odpuštění“ v Porotním sále jičínského zámku.

Překlad Jindra Hubková.

Józef Augustyn (* 21. března 1950 v Ołpinach) je polský kněz a jezuita a psycholog. Je velmi úspěšným autorem duchovní literatury zabývající se duchovním růstem, radami a vedením v různých životních situacích. Jeho knihy jsou populární nejen v Polsku, ale i v dalších zemích, například v České republice, kde je vydává Karmelitánské nakladatelství.    

V Česky byly nejúspěšnější šestidílné ignaciánské exercicie: Kde jsi Adame?, Dej mi napít, V jeho ranách, Viděli jsme Pána, Zástupy žasly nad jeho učením, Hledání Boha; dále knihy: Být otcem, Sexualita v našem životě, Jeruzalémské meditace, Bolest křivdy a radost odpuštění, Čtvrthodinka upřímnosti, Umění zpovídat, O přátelství, O tom, co je v životě  důležité…

Ze slovenských titulů je možné zakoupit: Duchovní život a modlitba, Svet našich pocitov, O láske, manželstve a rodině, Smadní po láske…  

Všechny dostupné knihy a CD: http://ikarmel.cz/vyber/augustyn        

Využijte jedinečné možnosti se setkat se zajímavým autorem. Během této návštěvy České republiky bude mít přednášky pouze v Jičíně a následující dva dny rekolekce v Praze – Dejvicích.

Chcete vědět vše o dění v našem knihkupectví?  Nejdete nás v na: https://www.facebook.com/DobreknihyJicin 

 

Těšíme se na vás. BK

 

Sekce: Hradec Kralove   |   Tisk   |   Poslat článek známému